Gry Internetowe

Znajdziesz tu wszystko co graczowi do życia jest potrzebne, od solucji po recenzje, zapowiedzi, kody, galerie screenów,

Gry Internetowe

Nowy postprzez Dziedziczka środa, 21 października 2009, 03:36

Coraz więcej można ostatnio znaleźć gier internetowych. Z chęcią bym pograła w jakąś fajną. Tylko coś w co nie byłoby trzeba nie wiadomo ile czegać, aż się wykona. Wiele jest gier gdzie się wchodzi na chwilę włącza jakąś opcje gdzie się idzie i można wrócić do gry za jakąś np. godzinę. Szukam czegoś co będzie w czasie bardziej rzeczywistym. Żeby nie było tego czasu oczekiwania. Rozumiem, że może być czas oczekiwania jak się zużyje przeznaczoną na dany dzień moc - wtedy postój do następnego dnia. Ale nie chce gier, w których każda wykonana czynność trwa jakiś okres czasu.

Chodzi mi oczywiście w gry przeglądarkowe. W jakie wy gracie i jakie polecacie?
Dziedziczka
użytkownik

Re: Gry Internetowe

Nowy postprzez strojnisia sobota, 24 października 2009, 10:19

Z chęcią podepnę się pod pytanie. Ciekawa jestem kto w co gra? i to w takim stylu jak opisuje dziedziczka?
Tam taram tam tam - dobry humor mam!
strojnisia
użytkownik

Nowy postprzez Mwwwr niedziela, 25 października 2009, 06:35

Jeśli chodzi o gry przeglądarkowe, to nie za dużo w nie gram. Wole zdecydowanie gry w lepszej jakości tak by móc poczuć, że się gra, a nie tylko bez sensownie klikać. Typ gier o których tu mówicie już i tak wywyższa się ponad inne. Można w takich grach porobić coś innego niż bezsensowne czekanie. Była gra w którą swojego czasu grałem całkiem często jest nią Arena Albionu: www. arena-albionu.pl Gra jest całkiem przyjemna, można sobie w nią spokojnie pograć. Ma się określoną liczbę ruchów do wykonania na dzień więc można sobie trochę pograć bez dłuższych przestojów. Rozwiązana jest bardzo przyjemnie. Pojedynki, areny i te sprawy. Mogłaby momentami być mniej monotonna, ale i tak jest warta polecenia!:)
Mwwwr
użytkownik

Nowy postprzez Nika Snape środa, 28 października 2009, 03:30

Ja znalazłam ostatnio bardzo fajną grę. Spędziłam na graniu całą noc i nie miałam dość. Jest naprawdę świetna No i tak jak szukacie odbywa się w czasie rzeczywistym - żadnego oczekiwania i żadnych tur. Oto i ona:

Seafight www. seafight.pl to ciekawa internetowa produkcja, w której wcielamy się w okrutnego pirata. Jest to jedna z tych gier, do których potrzebna nam będzie jedynie przeglądarka internetowa i oczywiście trochę wolnego czasu. Sama rozgrywka jest darmowa. Istnieje możliwość zakupu Pereł, które ułatwią nam rozgrywkę. Nietypowe, kompleksowe zastosowania najnowszych technologii internetowych tworzą grę bardzo klimatyczną.
Nika Snape
użytkownik

Nowy postprzez mydelniczka niedziela, 8 listopada 2009, 16:53

Ja już od roku gram w grę OpenSpace
Jest to gra RPG o podboju kosmosu:)
Bardzo fajnie się w nią gra ponieważ gr w nią mże 100 osób więc każdy z każdym sie zna. Na początku oferowana jest pomoc. No a gdy sie już dojdzie wysoko to wtedy już nie każdy zna każdego:).
Oto link dla osób chętnych spróbować.

www. openspace.i-play24.net/os_rej.php4?id_p=8612
mydelniczka
użytkownik

Nowy postprzez basiek poniedziałek, 1 lutego 2010, 17:41

Dajcie spokoj, najgorsze sa te najglupsze gry. ostatnio weszla na strone www. grymix.pl i zagrywam sie w grach dla dzieci. Nie wciagaja, nie wciagaja, a pol dnia przy nich spedzam :)
basiek
mini użytkownik

Nowy postprzez speed czwartek, 9 września 2010, 21:51

Gry na facebook w wolnej chwili, a tak to Diablo II przez neta
speed
użytkownik

Powrót do gry

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość